General Queries

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

1. Do you have license for legal operations online?
Answer: nilupharmacy.com is a licensed, authorized, and fully protected website that offers safe and secure checkout for all. We run our business through following
government rules and regulations.

2.What are the payment options at nilupharmacy.com?
Answer: Currently we have all payment options available for your convenience. To buy/purchase medicine or other products online, you can use your debit card, credit
card or pay cash after you receive your medicine/product.

3.Why should I subscribe to nilupharmacy.com newsletter?
Answer: nilupharmacy.com frequently comes up with exclusive offers exclusively for www.nilupharmacy.com registered members. You shall get regular updates on our latest
offers through the subscription of our newsletter.

4. Is my information secure?
Answer: Yes, we strictly maintain customers’ confidentiality policy and DO NOT share the information with any other third party.

5. Are the prices on nilupharmacy.com negotiable?
Answer: Prices on nilupharmacy.com are not negotiable.

6. How can I find the right product on nilupharmacy.com?
Answer: If you know what you are looking for, just type the name of the product in ‘product search’ bar at the top of the page and click Search. You can also upload
your prescription (in JPEG format) through ‘Upload Prescription’ option.

7. Are the products genuine?
Answer: Nilu Pharmacy has a wide range of product selections from the reputed brands and manufacturers of both local and international. We can assure you that all
products showcased in our website are 100% original.

8. Why do I see different prices for the same generic product?
Answer: The price in this case varies depending on the manufacturer of the product.

9. How quickly can I get my order?

Answer: If order placed before 12.00 pm, products will deliver same day. Otherwise products will deliver next-day.
Or, It will take 48 to 72 hours to deliver your order.

10. What should I do if my order is delayed?
Answer: We are sorry to hear that your order has been delayed. You can get in touch with our Customer Support Team via email at [email protected] or you can call us.

11. How do I know my order has been confirmed?
Answer: We will send you an email and an SMS once your order has been confirmed! We will also let you know as soon as your order left our warehouse (shipped).

12. I have not received the invoice and prescription for my order.
Answer: A hard copy of the invoice and prescription (if you upload on our website) should always be sent along with your order. If you have not received an invoice
and prescription, please get in touch with us and we will send you a copy of your invoice and prescription to your registered email.

13. May I know whether your Pharmacy is licensed?
Answer: Yes, our pharmacy in different parts of the country have license.

14. What are your hours of operation?
Answer: 10am-11pm.

15. What is your office address and phone number?
Answer: Nilu Square, Plot: 1,3,5 House: 75 Road: 5/A, Satmasjid Road, Dhanmondi, Dhaka-1209 Contact Number: 01633-313131

16. What is nilupharmacy.com’s return and refund policy?
Answer: Please see the Terms & Policy mentioned in our website.

17. Why is the image, shown on the website, different from the item I receive?
Answer: The manufacturers of the medicines often change the pack and that is why you find the difference.

 

Medicine Related Queries

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

1. Why do the pills I ordered from nilupharmacy.com look different from those I get from my local pharmacy?
Answer: The manufacturers of the medicines often change the pack and that is why you find the difference.

2. Are medications available at nilupharmacy.com safe?
Answer: Yes, all the medications at nilupharmacy.com are safe.

 

Order related Queries

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

1. How do I buy from nilupharmacy.com?
Answer: Our website has been designed in order to make buying/purchasing medicine online easier, faster, and more reliable for shoppers in Bangladesh. Placing an
order online at nilupharmacy.com is very fast and easy. Visit our how to buy page for a step-by-step guideline on making purchases from nilupharmacy.com.

How do I know my order has been confirmed?
Answer: We will send you an email and an SMS once your order has been confirmed! We will also let you know as soon as your order left our warehouse (shipped).

2. How do I know my order has been confirmed?
Answer: We will send you an email and an SMS once your order has been confirmed! We will also let you know as soon as your order left our warehouse (shipped).

3. What forms of payment does nilupharmacy.com accept for online orders?
Answer: Cash on Delivery and Card Payment on Delivery.

Is there any limit on the number of prescriptions that I can upload?
Answer: There are no limit in this case.

4. Is there any limit on the number of prescriptions that I can upload?
Answer: There are no limit in this case.

5. What if I can’t find the products/medicine I am looking for in your website?
Answer: We have wide range of medications of home and abroad manufacturers available for your convenient. If you still do not find any, please call us or send us
an e-mail with the prescription.

6. Is your entire product prices quoted in Bangladeshi TAKA?
Answer: Yes, all product prices quoted in Bangladeshi TAKA.

7. Is it possible to buy more than one medication in a single order at nilupharmacy.com?
Answer: Yes possible, you can add more than one in a single order.

Is your entire product prices quoted in Bangladeshi TAKA?
Answer: Yes, all product prices quoted in Bangladeshi TAKA.

8. How do I cancel my order?
Answer: It is not possible to cancel your order if your order has been paid or delivered. If you really wish to cancel your order, you need to send an email to
[email protected] within 24 hours of placing your order.

9. What does ’reorder’ mean?
Answer: Any order that you purchased before using your registered email and contact no, you can re-order them on nilupharmacy.com. You can also add new medicine
to your cart along with reorder option.

Delivery Related Queries

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

1.What are your delivery charges?
Answer: Nilu Pharmacy prefer Tk. 60/- for regular delivery and Tk. 100/- for urgent delivery.

2.How long will it take to deliver my order?
Answer: It will take 24 to72 hours to deliver your order

3. Does nilupharmacy.com deliver products to any location in Bangladesh?
Answer: Delivery of all districts is not available currently. You can order from anywhere in the Bangladesh, but the shipping address has to be in Dhaka Metro City.

4. What is Cash on Delivery ?
Answer: Payment through credit/debit cards, DD, cheque or any other means is not accepted in the payment. D is strictly a cash-only payment method.

5. What are the charges for Cash-on-Delivery payment method?
Answer: No charge need for cash on delivery payment method.

6. How do I pay by Cash on Delivery method?
Answer: You need to pay full payment in cash for cash on delivery method.

7. What type of freight will be used to ship my order containing liquid products?
Answer: We will use thermal bag which is controlled temperature for delivering liquid products.

8. How do I know if my order has been shipped?
Answer: You will get a message to your registered mobile number along with email verification to your registered email address. If you see the status of your order
seems as picked up for delivery, your order has been shipped to your address.

9. Is it possible to cancel my order after the payment?
Answer: If seal pvc bag have broken or wrong medicine deliver or expiry medicine deliver, in this case order will returnable.
Cancellation Policy,

10. Can I change my delivery address after placing my order?
Answer: Yes, you can change your delivery address if your order is not picked up for delivery from our warehouse.

11. How will my order be delivered?
Answer: Your order will be delivered by our trained delivery person.

How is my order packaged?
Answer: Your order is packaged and sealed by security tape.

12.How is my order packaged?
Answer: Your order is packaged and sealed by security tape.